Hozzávalók, 2 db padlizsán, 3 db
cukkíni, 4 db csemegepaprika, 2 db paradicsom, 2 db camembert sajt, só
A zöldségeket alaposan megmossuk,
szeleteljük, a paprikát kettévágjuk, és a belsejét eltávolítjuk. A paradicsomot
is kettévágjuk. Fölszeletelés után sózzuk. Grillen vagy serpenyőben megsütjük.
Sütés közben az ízesített olajokkal kedvünk szerint ízesíthetjük. Szép
ropogósra sütjük, s a fölszeletelt camembert-rel tálaljuk. Az ízesített
olajakat helyezzük az asztalra, hogy mindenki ízlése szerint használja.
(Javasoljuk a BIOL fűszerolaj termékcsaládot, amely ellenőrzött
bio-alapanyagokból készül, és semmilyen formában nem tartalmaz vegyszert,
adalék- vagy színezőanyagokat, segíti az emésztést, fogyókúrázóknak is
ajánlható. Különösen előnyös a szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek.)