Hozzávalók: 10-12 db nagyobb,
kemény paradicsom, 10 dkg juhtúró, 2 db közepes burgonya, 1 teáskanál Piros
arany, ételízesítő, 1 teáskanál mustár, késhegynyi hagymakrém, 1 kávéskanál vaj,
késhegynyi őrölt bors, 1 teáskanál só.
Elkészítése: A paradicsomok
tetejét levágjuk, belét kivájjuk. Alul is levágunk belőle egy kicsit, hogy
megálljanak. A burgonyát megfőzzük, és a burgonyanyomón a juhtúróval együtt
áttörjük. Egy tálba összekeverjük a borssal, hagymakrémmel, ízesítőkkel és
hozzáadjuk a "Piros arany"-at. Habosra keverjük és megtöltjük a
paradicsomokat. Reszelt sajttal fedjük és visszatesszük a félretett kalapokat.
Kivajazott tepsibe állítjuk őket és forró sütőben, kb. 20 percig sütjük.