Hozzávalók: 1/2 kg gomba, 5 db
tojás, 3 db kifli, 2 fej hagyma, 2 pohár tejföl, 1 dl tej, kávéskanál
pirospaprika, 1 evőkanál só, 1 kávéskanál olaj, 1 kávéskanál vaj, vegeta.
Elkészítése: A hagymát
megtisztítjuk, apróra vágjuk. A gombát meghámozzuk, felszeleteljük, és az
olajon a hagymával megpároljuk, pirospaprikával megszórjuk. A kiflit
felszeleteljük, és a tejjel meglocsoljuk, jól átforgatjuk benne. A tepsit
kivajazzuk, ráterítjük a kifli felét, kicsit sózzuk, aztán következik a gomba,
amelynek levét meghagyjuk. Sózzuk és a többi ízesítővel is megszórjuk. A főtt
tojásokat rákarikázzuk, sózzuk. Rátesszük a tejfölt és újból kiflisorral
fedjük. A tetejét meglocsoljuk a gomba megmaradt levével. Forró sütőben kb. 20
percig sütjük.