Hozzávalók: 30 dkg friss vagy fél
csomag mirelit zöldborsó, 4 db sárgarépa, 2 db fehérrépa, 2 db zöld, zsenge
karalábé, 3 db közepes burgonya, 1 db tojás, 2 pohár tejföl, 1 kávéskanál
curry, 10 dkg füstölt vagy trappista sajt, 1 kávéskanál vaj, só, vegeta.
Elkészítése: A zöldségeket
megtisztítjuk, felszeleteljük és - a borsót kivéve - lobogó sós vízben kb. 10
percig főzzük. Közben a tejfölt kikeverjük a felvert tojással és az
ízesítőkkel. A zöldséget leszűrjük, és a kivajazott tepsibe terítjük.
Ráterítjük a zöldborsót. Ráöntjük a tejfölös masszát, gazdagon megszórjuk a
reszelt sajttal és forró sütőben kb. 20 percig sütjük.